Ξενοδοχείο Ανεράδα Καλαβρύτων
Πλησιέστερες Μετεοκάμερες
Τα Καλάβρυτα αποτελούν μια μικρή ορεινή και πολύ όμορφη κωμόπολη του Νομού Αχαΐας, στο ορεινό συγκρότημα του Χελμού σε υψόμετρο 735 μέτρων. Απέχει από την Αθήνα 190 χλμ. Το όνομά της προέρχεται από τις "καλές βρύσες" και κατά πάσα πιθανότητα δόθηκε κατά την περίοδο της Φραγκοκρατίας το 13 αι. μ.χ.
Εχει πλούσια ιστορία με συμμετοχή τόσο στην επανάσταση του 1770 αλλά και του 1821, όπου στη Μονή Αγίας Λαύρας σηκώθηκε το λάβαρο της Ελληνικής επανάστασης.
Oι Meteocams λειτουργούν σύμφωνα με τον N2472/1997 και τις οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Δεν επιτρέπεται η αποθήκευση ή/και αναπαραγωγή εικόνας σε άλλα μέσα χωρίς την σύμφωνη γνώμη του ιδιοκτήτη της κάμερας.

Timelapse από χθες το πρωί:

Kalavrita Anerada πρόβλεψη καιρού

Local detailed weather forecast - 16 days

Weather forecast by meteoguru.com

Νέα κάμερα στη Ουρανούπολη Χαλκιδικής

H Ουρανούπολη είναι το κατώφλι του Άθω. Είναι ο τελευταίος κοσμικός τόπος στον οποίο φθάνει ο επισκέπτης που σκοπεύει να επισκεφθεί τη μοναστική πολιτεία. Καθημερινά από το μικρό λιμάνι στη σκιά του Πύργου ξεκινούν τα καράβια στα οποία επιβιβάζονται οι προσκυνητές (αφού προηγουμένως εφοδιαστούν από το «γραφείο προσκυνητών» τη σχετική άδεια) για να φθάσουν στο... Περισσότερα..