Ξενοδοχείο Ανεράδα Καλαβρύτων
Πλησιέστερες Μετεοκάμερες
Τα Καλάβρυτα αποτελούν μια μικρή ορεινή και πολύ όμορφη κωμόπολη του Νομού Αχαΐας, στο ορεινό συγκρότημα του Χελμού σε υψόμετρο 735 μέτρων. Απέχει από την Αθήνα 190 χλμ. Το όνομά της προέρχεται από τις "καλές βρύσες" και κατά πάσα πιθανότητα δόθηκε κατά την περίοδο της Φραγκοκρατίας το 13 αι. μ.χ.
Εχει πλούσια ιστορία με συμμετοχή τόσο στην επανάσταση του 1770 αλλά και του 1821, όπου στη Μονή Αγίας Λαύρας σηκώθηκε το λάβαρο της Ελληνικής επανάστασης.
Oι Meteocams λειτουργούν σύμφωνα με τον N2472/1997 και τις οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Δεν επιτρέπεται η αποθήκευση ή/και αναπαραγωγή εικόνας σε άλλα μέσα χωρίς την σύμφωνη γνώμη του ιδιοκτήτη της κάμερας.

Timelapse από χθες το πρωί:

Kalavrita Anerada πρόβλεψη καιρού

Local detailed weather forecast - 16 days

Weather forecast by meteoguru.com

Ανανεωμένη ζωντανή εικόνα από την Δροσοπηγή Κόνιτσας

Η Δροσοπηγή είναι ένα ορεινό χωριό του νομού Ιωαννίνων. Βρίσκεται σε υψόμετρο 1.050 μέτρων στις πλαγιές του υψώματος Ταμπούρι, επί της κοιλάδας του ποταμού Σαρανταπόρου, ανάμεσα στα δύο ψηλότερα βουνά της Πίνδου, τον Γράμμο και τον Σμόλικα, και αποτελεί έναν από τους πιο ορεινούς οικισμούς του νομού Ιωαννίνων. Ανήκει στον δήμο Κόνιτσας και ο πληθυσμός... Περισσότερα..