Αγόριανη Παρνασσού
Πλησιέστερες Μετεοκάμερες
Ζωντανή μετάδοση μέσα από το χωριό της Επταλόφου (Αγόριανης) από υψόμετρο 870 μέτρων με θέα προς Βορρά. Πρόκειται για χορηγία του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγόριανης Παρνασσού με την υποστήριξη του κ. Ευθύμιου Θεοφιλά.

Η Επτάλοφος ή Αγόριανη είναι χωριό του νομού Φωκίδας και ανήκει στο Δήμο Δελφών. Είναι χτισμένη σε υψόμετρο 830 μέτρων στις βορειοανατολικές πλαγιές του Παρνασσού. Μέχρι το 1927 ονομαζόταν Άνω Αγόριανη, οπότε και μετονομάστηκε σε Επτάλοφος. Η Επτάλοφος γνωρίζει μεγάλη τουριστική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια λόγω της μικρής απόστασης από το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού, όπως επίσης και λόγω της θέσης της μέσα σε πανέμορφο ελατοδάσος. Κατά τους χειμερινούς μήνες είναι πολύ συνηθισμένη η χιονόστρωση μέσα στον οικισμό. Η ανάπτυξη της περιοχής τουριστικά, έχει συγκρατήσει τον πληθυσμό, ο οποίος μάλιστα τις τελευταίες δεκαετίες σημειώνει ελαφριά αύξηση.
Η Meteocam λειτουργεί σύμφωνα με τον N2472/1997 και τις οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Εχει αποκλειστικό σκοπό και στόχο την ενημέρωση των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή με παράλληλη τουριστική ανάδειξη και προώθηση αυτής της περιοχής. Αναμετάδοση εικόνας/video/ήχου δεν επιτρέπεται χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του ιδιοκτήτη. Επιπλέον εφαρμόζουμε την ισχύουσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών δεδομένων. Ενημερωθείτε εδώ.

Agoriani Village πρόβλεψη καιρούWeather forecast by meteoguru.com

-