Λάρισα ΒελίκαΠλησιέστερες Μετεοκάμερες
Η παραλία Βελίκα βρίσκεται στο Δήμο Αγιάς στη Λάρισα, 6 χλμ από τον Αγιόκαμπο. Είναι βραβευμένη με γαλάζια σημαία, αμμώδης και βοτσαλωτή. Εκεί έχουν αναπτυχθεί τουριστικές υποδομές όπως μπαρ, ταβέρνες αλλά και ενοικιαζόμενα δωμάτια. Κάθε χρόνο διεξάγεται τουρνουά beach volley, ενώ για ένα μήνα από 20/7-20/8 στο ρέμα Πλατανιάς-Βελίκας πραγματοποιούνται τα "Φιλοκτήτεια", με πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων.
Oι Meteocams λειτουργούν σύμφωνα με τον N2472/1997 και τις οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Δεν επιτρέπεται η αποθήκευση ή/και αναπαραγωγή εικόνας σε άλλα μέσα χωρίς την σύμφωνη γνώμη του ιδιοκτήτη της κάμερας.

Timelapse από χθες το πρωί:

Larissa Velika πρόβλεψη καιρού

Local detailed weather forecast - 16 days

Weather forecast by meteoguru.com

Ανανεωμένη ζωντανή εικόνα από την Δροσοπηγή Κόνιτσας

Η Δροσοπηγή είναι ένα ορεινό χωριό του νομού Ιωαννίνων. Βρίσκεται σε υψόμετρο 1.050 μέτρων στις πλαγιές του υψώματος Ταμπούρι, επί της κοιλάδας του ποταμού Σαρανταπόρου, ανάμεσα στα δύο ψηλότερα βουνά της Πίνδου, τον Γράμμο και τον Σμόλικα, και αποτελεί έναν από τους πιο ορεινούς οικισμούς του νομού Ιωαννίνων. Ανήκει στον δήμο Κόνιτσας και ο πληθυσμός... Περισσότερα..