Λάρισα ΒελίκαΠλησιέστερες Μετεοκάμερες
Η παραλία Βελίκα βρίσκεται στο Δήμο Αγιάς στη Λάρισα, 6 χλμ από τον Αγιόκαμπο. Είναι βραβευμένη με γαλάζια σημαία, αμμώδης και βοτσαλωτή. Εκεί έχουν αναπτυχθεί τουριστικές υποδομές όπως μπαρ, ταβέρνες αλλά και ενοικιαζόμενα δωμάτια. Κάθε χρόνο διεξάγεται τουρνουά beach volley, ενώ για ένα μήνα από 20/7-20/8 στο ρέμα Πλατανιάς-Βελίκας πραγματοποιούνται τα "Φιλοκτήτεια", με πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων.
Oι Meteocams λειτουργούν σύμφωνα με τον N2472/1997 και τις οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Δεν επιτρέπεται η αποθήκευση ή/και αναπαραγωγή εικόνας σε άλλα μέσα χωρίς την σύμφωνη γνώμη του ιδιοκτήτη της κάμερας.

Timelapse από χθες το πρωί:

Larissa Velika πρόβλεψη καιρού

Local detailed weather forecast - 16 days

Weather forecast by meteoguru.com

Κακοκαιρία Elias: Απαγόρευση κυκλοφορίας στον Βόλο

Με εντολή της ελληνικής αστυνομίας απαγορεύεται η κυκλοφορία στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Βόλου «λόγω εξέλιξης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων» Με εντολή της ελληνικής αστυνομίας απαγορεύεται η κυκλοφορία στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Βόλου «λόγω εξέλιξης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων». Σύμφωνα με το meteo.gr, μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης ισχυρές βροχές και καταιγίδες είχαν σημειωθεί... Περισσότερα..