Θάσος Πρίνος
Πλησιέστερες Μετεοκάμερες
O Πρίνος βρίσκεται 16 χλμ από τον Λιμένα στο μέσο της διαδρομής Λιμένας -  Λιμενάρια, στο βορειοδυτικό τμήμα της Θάσου και είναι ένα από τα μεγαλύτερα χωριά της. 
Η πεδιάδα είναι γεμάτη με ελαιόδεντρα που κάποια εκτιμάται ότι έχουν ηλικία 900 ετών. 
Οι περίπου 1800 κάτοικοι ασχολούνται με την γεωργία και τον τουρισμό. Στον Πρίνο παράγονται έξτρα παρθένο και βιολογικό ελαιόλαδο "Καρδιόφυλλο" και εξαιρετικής ποιότητας μέλι. 
Στο χωριό φιλοξενούνται εγκαταστάσεις ελαιοτριβείων, αγροτικού και μελισσοκομικού συνεταιρισμού και  το κέντρο υγείας του Νησιού. Όλα τα τοπικά προϊόντα μπορείτε να τα προμηθευτείτε  στην τοπική λαϊκή αγορά του χωριού. 

Πηγή

Η Meteocam λειτουργεί σύμφωνα με τον N2472/1997 και τις οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Εχει αποκλειστικό σκοπό και στόχο την ενημέρωση των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή με παράλληλη τουριστική ανάδειξη και προώθηση αυτής της περιοχής. Αναμετάδοση εικόνας/video/ήχου δεν επιτρέπεται χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του ιδιοκτήτη. Επιπλέον εφαρμόζουμε την ισχύουσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών δεδομένων. Ενημερωθείτε εδώ.

Thassos Prinos Village πρόβλεψη καιρούWeather forecast by meteoguru.com

-