Θάσος Πρίνος
Πλησιέστερες Μετεοκάμερες
O Πρίνος βρίσκεται 16 χλμ από τον Λιμένα στο μέσο της διαδρομής Λιμένας -  Λιμενάρια, στο βορειοδυτικό τμήμα της Θάσου και είναι ένα από τα μεγαλύτερα χωριά της. 
Η πεδιάδα είναι γεμάτη με ελαιόδεντρα που κάποια εκτιμάται ότι έχουν ηλικία 900 ετών. 
Οι περίπου 1800 κάτοικοι ασχολούνται με την γεωργία και τον τουρισμό. Στον Πρίνο παράγονται έξτρα παρθένο και βιολογικό ελαιόλαδο "Καρδιόφυλλο" και εξαιρετικής ποιότητας μέλι. 
Στο χωριό φιλοξενούνται εγκαταστάσεις ελαιοτριβείων, αγροτικού και μελισσοκομικού συνεταιρισμού και  το κέντρο υγείας του Νησιού. Όλα τα τοπικά προϊόντα μπορείτε να τα προμηθευτείτε  στην τοπική λαϊκή αγορά του χωριού. 

Πηγή

Oι Meteocams λειτουργούν σύμφωνα με τον N2472/1997 και τις οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Δεν επιτρέπεται η αποθήκευση ή/και αναπαραγωγή εικόνας σε άλλα μέσα χωρίς την σύμφωνη γνώμη του ιδιοκτήτη της κάμερας.

Thassos Prinos Village πρόβλεψη καιρού

Local detailed weather forecast - 16 days

Weather forecast by meteoguru.com

Ανανεωμένη ζωντανή εικόνα από την Δροσοπηγή Κόνιτσας

Η Δροσοπηγή είναι ένα ορεινό χωριό του νομού Ιωαννίνων. Βρίσκεται σε υψόμετρο 1.050 μέτρων στις πλαγιές του υψώματος Ταμπούρι, επί της κοιλάδας του ποταμού Σαρανταπόρου, ανάμεσα στα δύο ψηλότερα βουνά της Πίνδου, τον Γράμμο και τον Σμόλικα, και αποτελεί έναν από τους πιο ορεινούς οικισμούς του νομού Ιωαννίνων. Ανήκει στον δήμο Κόνιτσας και ο πληθυσμός... Περισσότερα..