Μύλοι Αργολίδας
Πλησιέστερες Μετεοκάμερες
EarthCam Top 10 Winner

Οι Μύλοι Αργολίδας βρίσκονται στην παραλιακή λεωφόρο Ναυπλίου - Άστρους, 7 χιλιόμετρα από το Ναύπλιο. Ο οικισμός αριθμεί περίπου 700 κατοίκους. Είναι κτισμένος στον λόφο Ποντίνο, κοντά στον αρχαιολογικό χώρο της Λέρνας, και αποτελεί έδρα του Δήμου Λέρνας.
Οι Μύλοι είναι διάσημοι από την επιτυχημένη ομώνυμη μάχη του 1825, όπου ο Υψηλάντης, ο Μακρυγιάννης και ο Μαυρομιχάλη απέκρουσαν τα στρατεύματα του Ιμπραήμ.
Oι Meteocams λειτουργούν σύμφωνα με τον N2472/1997 και τις οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Δεν επιτρέπεται η αποθήκευση ή/και αναπαραγωγή εικόνας σε άλλα μέσα χωρίς την σύμφωνη γνώμη του ιδιοκτήτη της κάμερας.

Timelapse από χθες το πρωί:

Argolida Myloi πρόβλεψη καιρού

Local detailed weather forecast - 16 days

Weather forecast by meteoguru.com

Ανανεωμένη ζωντανή εικόνα από την Δροσοπηγή Κόνιτσας

Η Δροσοπηγή είναι ένα ορεινό χωριό του νομού Ιωαννίνων. Βρίσκεται σε υψόμετρο 1.050 μέτρων στις πλαγιές του υψώματος Ταμπούρι, επί της κοιλάδας του ποταμού Σαρανταπόρου, ανάμεσα στα δύο ψηλότερα βουνά της Πίνδου, τον Γράμμο και τον Σμόλικα, και αποτελεί έναν από τους πιο ορεινούς οικισμούς του νομού Ιωαννίνων. Ανήκει στον δήμο Κόνιτσας και ο πληθυσμός... Περισσότερα..