Μύλοι Αργολίδας
Πλησιέστερες Μετεοκάμερες
EarthCam Top 10 Winner

Οι Μύλοι Αργολίδας βρίσκονται στην παραλιακή λεωφόρο Ναυπλίου - Άστρους, 7 χιλιόμετρα από το Ναύπλιο. Ο οικισμός αριθμεί περίπου 700 κατοίκους. Είναι κτισμένος στον λόφο Ποντίνο, κοντά στον αρχαιολογικό χώρο της Λέρνας, και αποτελεί έδρα του Δήμου Λέρνας.
Οι Μύλοι είναι διάσημοι από την επιτυχημένη ομώνυμη μάχη του 1825, όπου ο Υψηλάντης, ο Μακρυγιάννης και ο Μαυρομιχάλη απέκρουσαν τα στρατεύματα του Ιμπραήμ.
Oι Meteocams λειτουργούν σύμφωνα με τον N2472/1997 και τις οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Δεν επιτρέπεται η αποθήκευση ή/και αναπαραγωγή εικόνας σε άλλα μέσα χωρίς την σύμφωνη γνώμη του ιδιοκτήτη της κάμερας.

Timelapse από χθες το πρωί:

Argolida Myloi πρόβλεψη καιρού

Local detailed weather forecast - 16 days

Weather forecast by meteoguru.com

Κακοκαιρία Elias: Απαγόρευση κυκλοφορίας στον Βόλο

Με εντολή της ελληνικής αστυνομίας απαγορεύεται η κυκλοφορία στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Βόλου «λόγω εξέλιξης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων» Με εντολή της ελληνικής αστυνομίας απαγορεύεται η κυκλοφορία στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Βόλου «λόγω εξέλιξης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων». Σύμφωνα με το meteo.gr, μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης ισχυρές βροχές και καταιγίδες είχαν σημειωθεί... Περισσότερα..