Κακόπετρος Χανίων
Πλησιέστερες Μετεοκάμερες
Ο Κακόπετρος αποτελεί χωριό του νομού Χανίων. Βρίσκεται σε υψόμετρο 400-800 μέτρων, 35 χλμ. από τα Χανιά. Παράγει προϊόντα της περιοχής όπως λάδι, κάστανα, κρασί, μέλι, καθώς και ασχολούνται με κτηνοτροφικές εργασίες.
Το όνομα του χωριού προέρχεται είτε από την ορεινή μορφολογία του χωριού, είτε από την ονομασία ενός κατοίκου ονόματι Πέτρου, όπου φοβούνταν ντόπιοι Τούρκοι κατά την διάρκεια της Τουρκοκρατίας. Είναι μαρτυρικό χωριό καθότι κατά τη διάρκεια της γερμανικής κατοχής εκτελέστηκαν άμαχοι κάτοικοι του χωριού από τους Ναζί.
Oι Meteocams λειτουργούν σύμφωνα με τον N2472/1997 και τις οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Δεν επιτρέπεται η αποθήκευση ή/και αναπαραγωγή εικόνας σε άλλα μέσα χωρίς την σύμφωνη γνώμη του ιδιοκτήτη της κάμερας.

Timelapse από χθες το πρωί:

Kriti Kakopetros πρόβλεψη καιρού

Local detailed weather forecast - 16 days

Weather forecast by meteoguru.com

Κακοκαιρία Elias: Απαγόρευση κυκλοφορίας στον Βόλο

Με εντολή της ελληνικής αστυνομίας απαγορεύεται η κυκλοφορία στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Βόλου «λόγω εξέλιξης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων» Με εντολή της ελληνικής αστυνομίας απαγορεύεται η κυκλοφορία στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Βόλου «λόγω εξέλιξης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων». Σύμφωνα με το meteo.gr, μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης ισχυρές βροχές και καταιγίδες είχαν σημειωθεί... Περισσότερα..