Γαργαλιάνοι
Πλησιέστερες Μετεοκάμερες
Οι Γαργαλιάνοι, είναι κωμόπολη που βρίσκεται στο δυτικό κομμάτι της Μεσσηνίας. Βρίσκεται νότια και της Κυπαρισσίας, απέχει 15 χλμ. από τα Φιλιατρά, 15 χλμ. από το Costa Navarino και δυτικά της Καλαμάτας (68 χλμ)και της Μεσσήνης. Γειτνιάζει με τα χωριά Πύργος στα ανατολικά, Βαλίτα στα βόρεια και Μαραθόπολη στα δυτικά.

Στην κωμόπολη υπάρχουν σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων,εκκλησία, πλατείες, η Κεντρική Πλατεία, η Πλατεία Κολοκοτρώνη, τράπεζες, και ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις.

Η περιοχή έξω από την κωμόπολη περιβάλλεται από λόφους γεμάτο ελιές και αμπελώνες..Επίσης είναι κοντά στο camping Πρώτη της Μαραθόπολης.


SK SECURITY ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Βασιλέως Γεωργίου Β 22, Γαργαλιάνοι, 24400
τηλ: +30 2763022722 κιν: +30 6947686248
email: stkostopoylos@yahoo.gr
www.sk-secutiry.gr


Η Meteocam λειτουργεί σύμφωνα με τον N2472/1997 και τις οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Εχει αποκλειστικό σκοπό και στόχο την ενημέρωση των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή με παράλληλη τουριστική ανάδειξη και προώθηση αυτής της περιοχής. Αναμετάδοση εικόνας/video/ήχου δεν επιτρέπεται χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του ιδιοκτήτη. Επιπλέον εφαρμόζουμε την ισχύουσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών δεδομένων. Ενημερωθείτε εδώ.

Gargalianoi πρόβλεψη καιρούWeather forecast by meteoguru.com

-