Πλατεία Ομόνοιας ΑθήναΠλησιέστερες Μετεοκάμερες
EarthCam Top 10 Winner

This meteocam view is offered by Ariston Job Center and Vidalis InsuranceLive stream από την πιο ζωντανή πλατεία της Αθήνας... Η πλατεία Ομονοίας δημιουργήθηκε το 1846 και αρχικώς ονομάστηκε "Πλατεία Ανακτόρων" γιατί σύμφωνα με τον αρχικό αστικό σχεδιασμό της Αθήνας το 1834 (προτάθηκε από τους αρχιτέκτονες Κλεάνθη Σταμάτη και Eduard Schaubert), η περιοχή προορίζονταν για την κατασκευή του παλατιού (ανάκτορα). Αργότερα, η περιοχή μετονομάστηκε σε "Πλατεία Οθωνος" προς τιμήν του Βασιλιά Οθωνα. Μετά την εκθρόνιση του το 1862, πήρε το οριστικό της όνομα "Πλατεία Ομονοίας" γιατί οι ηγέτες των 2 αντίπαλων πολιτικών φατριών έδωσαν όρκο συμφιλίωσης για την παύση των εχθροπραξιών.
Oι Meteocams λειτουργούν σύμφωνα με τον N2472/1997 και τις οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Δεν επιτρέπεται η αποθήκευση ή/και αναπαραγωγή εικόνας σε άλλα μέσα χωρίς την σύμφωνη γνώμη του ιδιοκτήτη της κάμερας.

Timelapse από χθες το πρωί:

Athens Omonoia πρόβλεψη καιρού

Local detailed weather forecast - 16 days

Weather forecast by meteoguru.com

Ανανεωμένη ζωντανή εικόνα από την Δροσοπηγή Κόνιτσας

Η Δροσοπηγή είναι ένα ορεινό χωριό του νομού Ιωαννίνων. Βρίσκεται σε υψόμετρο 1.050 μέτρων στις πλαγιές του υψώματος Ταμπούρι, επί της κοιλάδας του ποταμού Σαρανταπόρου, ανάμεσα στα δύο ψηλότερα βουνά της Πίνδου, τον Γράμμο και τον Σμόλικα, και αποτελεί έναν από τους πιο ορεινούς οικισμούς του νομού Ιωαννίνων. Ανήκει στον δήμο Κόνιτσας και ο πληθυσμός... Περισσότερα..