Κασσάνδρεια Χαλκιδικής
Πλησιέστερες Μετεοκάμερες
Η Κασσάνδρεια βρίσκεται στο "πρώτο πόδι" της Χαλκιδικής. Είναι κωμόπολη και έδρα του Δήμου Κασσάνδρας. Ελαβε την ονομασία της από τον βασιλιά Κάσσανδρο της Μακεδονίας, ο οποίος είχε χτίσει την πόλη με το όνομα Κασσάνδρα στον ισθμό της Κασσάνδρας. Η σημερινή περιοχή ιδρύθηκε τον 16ο αιώνα και μέχρι τον 20ό αιώνα ονομαζόταν Βάλτα. Στις 14/11/1821, κατά την διάρκεια της επανάστασης έλαβε χώρα το Ολοκαύτωμα της Κασσάνδρας.
Η Κασσάνδρεια γνωρίζει τουριστική ανάπτυξη ενώ στην ευρύτερη περιοχή, υπάρχουν υπέροχες παραλίες και τουριστικά θέρετρα.
Η Meteocam λειτουργεί σύμφωνα με τον N2472/1997 και τις οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Εχει αποκλειστικό σκοπό και στόχο την ενημέρωση των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή με παράλληλη τουριστική ανάδειξη και προώθηση αυτής της περιοχής. Αναμετάδοση εικόνας/video/ήχου δεν επιτρέπεται χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του ιδιοκτήτη. Επιπλέον εφαρμόζουμε την ισχύουσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών δεδομένων. Ενημερωθείτε εδώ.

Chalkidiki Kassandreia πρόβλεψη καιρούWeather forecast by meteoguru.com

-