Κασσάνδρεια Χαλκιδικής
Πλησιέστερες Μετεοκάμερες
Η Κασσάνδρεια βρίσκεται στο "πρώτο πόδι" της Χαλκιδικής. Είναι κωμόπολη και έδρα του Δήμου Κασσάνδρας. Ελαβε την ονομασία της από τον βασιλιά Κάσσανδρο της Μακεδονίας, ο οποίος είχε χτίσει την πόλη με το όνομα Κασσάνδρα στον ισθμό της Κασσάνδρας. Η σημερινή περιοχή ιδρύθηκε τον 16ο αιώνα και μέχρι τον 20ό αιώνα ονομαζόταν Βάλτα. Στις 14/11/1821, κατά την διάρκεια της επανάστασης έλαβε χώρα το Ολοκαύτωμα της Κασσάνδρας.
Η Κασσάνδρεια γνωρίζει τουριστική ανάπτυξη ενώ στην ευρύτερη περιοχή, υπάρχουν υπέροχες παραλίες και τουριστικά θέρετρα.
Oι Meteocams λειτουργούν σύμφωνα με τον N2472/1997 και τις οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Δεν επιτρέπεται η αποθήκευση ή/και αναπαραγωγή εικόνας σε άλλα μέσα χωρίς την σύμφωνη γνώμη του ιδιοκτήτη της κάμερας.

Chalkidiki Kassandreia πρόβλεψη καιρού

Local detailed weather forecast - 16 days

Weather forecast by meteoguru.com

Ανανεωμένη ζωντανή εικόνα από την Δροσοπηγή Κόνιτσας

Η Δροσοπηγή είναι ένα ορεινό χωριό του νομού Ιωαννίνων. Βρίσκεται σε υψόμετρο 1.050 μέτρων στις πλαγιές του υψώματος Ταμπούρι, επί της κοιλάδας του ποταμού Σαρανταπόρου, ανάμεσα στα δύο ψηλότερα βουνά της Πίνδου, τον Γράμμο και τον Σμόλικα, και αποτελεί έναν από τους πιο ορεινούς οικισμούς του νομού Ιωαννίνων. Ανήκει στον δήμο Κόνιτσας και ο πληθυσμός... Περισσότερα..