Γαργαλιάνοι
Πλησιέστερες Μετεοκάμερες
Οι Γαργαλιάνοι, είναι κωμόπολη που βρίσκεται στο δυτικό κομμάτι της Μεσσηνίας. Βρίσκεται νότια και της Κυπαρισσίας, απέχει 15 χλμ. από τα Φιλιατρά, 15 χλμ. από το Costa Navarino και δυτικά της Καλαμάτας (68 χλμ)και της Μεσσήνης. Γειτνιάζει με τα χωριά Πύργος στα ανατολικά, Βαλίτα στα βόρεια και Μαραθόπολη στα δυτικά.

Στην κωμόπολη υπάρχουν σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων,εκκλησία, πλατείες, η Κεντρική Πλατεία, η Πλατεία Κολοκοτρώνη, τράπεζες, και ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις.

Η περιοχή έξω από την κωμόπολη περιβάλλεται από λόφους γεμάτο ελιές και αμπελώνες..Επίσης είναι κοντά στο camping Πρώτη της Μαραθόπολης.


SK SECURITY ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Βασιλέως Γεωργίου Β 22, Γαργαλιάνοι, 24400
τηλ: +30 2763022722 κιν: +30 6947686248
email: stkostopoylos@yahoo.gr
www.sk-secutiry.gr


Oι Meteocams λειτουργούν σύμφωνα με τον N2472/1997 και τις οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Δεν επιτρέπεται η αποθήκευση ή/και αναπαραγωγή εικόνας σε άλλα μέσα χωρίς την σύμφωνη γνώμη του ιδιοκτήτη της κάμερας.

Gargalianoi πρόβλεψη καιρού

Local detailed weather forecast - 16 days

Weather forecast by meteoguru.com

Νέα κάμερα στη Ουρανούπολη Χαλκιδικής

H Ουρανούπολη είναι το κατώφλι του Άθω. Είναι ο τελευταίος κοσμικός τόπος στον οποίο φθάνει ο επισκέπτης που σκοπεύει να επισκεφθεί τη μοναστική πολιτεία. Καθημερινά από το μικρό λιμάνι στη σκιά του Πύργου ξεκινούν τα καράβια στα οποία επιβιβάζονται οι προσκυνητές (αφού προηγουμένως εφοδιαστούν από το «γραφείο προσκυνητών» τη σχετική άδεια) για να φθάσουν στο... Περισσότερα..