Ακρόπολη Αθηνών
Πλησιέστερες Μετεοκάμερες
Live κάμερα από το κέντρο της Αθήνας με θέα στην βορεινή πλευρά του βράχου της Ακροπόλεως. Η Ακρόπολη των Αθηνών είναι ένας βραχώδης λόφος με ύψος 60-70 μέτρα από το περιμετρικό έδαφος, σε υψόμετρο 156 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας. Ο λόφος είναι απότομος και απρόσιτος από όλες τις πλευρές εκτός της δυτικής όπου βρίσκονται τα Προπύλαια, η οχυρωμένη και διακοσμημένη είσοδος.
Φιλοξενεί τον Ναό της Απτέρου Νίκης, το Ερεχθείο με τις περίφημες Καρυάτιδες και το μεγαλύτερο και πιο διάσημο οικοδόμημά του, τον Παρθενώνα.
Ακριβώς μπροστά σε πρώτο πλάνο διακρίνεται ο Ιερός Ναός Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, ο Μητροπολιτικός Ναός Αθηνών.
Oι Meteocams λειτουργούν σύμφωνα με τον N2472/1997 και τις οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Δεν επιτρέπεται η αποθήκευση ή/και αναπαραγωγή εικόνας σε άλλα μέσα χωρίς την σύμφωνη γνώμη του ιδιοκτήτη της κάμερας.

Timelapse από χθες το πρωί:

Akropolis north view πρόβλεψη καιρού

Local detailed weather forecast - 16 days

Weather forecast by meteoguru.com

Ανανεωμένη ζωντανή εικόνα από την Δροσοπηγή Κόνιτσας

Η Δροσοπηγή είναι ένα ορεινό χωριό του νομού Ιωαννίνων. Βρίσκεται σε υψόμετρο 1.050 μέτρων στις πλαγιές του υψώματος Ταμπούρι, επί της κοιλάδας του ποταμού Σαρανταπόρου, ανάμεσα στα δύο ψηλότερα βουνά της Πίνδου, τον Γράμμο και τον Σμόλικα, και αποτελεί έναν από τους πιο ορεινούς οικισμούς του νομού Ιωαννίνων. Ανήκει στον δήμο Κόνιτσας και ο πληθυσμός... Περισσότερα..