Πύλη Αδριανού Αθήνα
Πλησιέστερες Μετεοκάμερες
Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ Travel Agency "Hop in SIGHTSEEING" ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ»

Η αψίδα του Αδριανού χτίστηκε το 131 μ.Χ. από τον Ρωμαίο αυτοκράτορα Αδριανό, ως μέρος του τείχους που χώριζε την παλιά και τη νεα πόλη της Αθήνας. Στην πλευρά της αψίδας προς την Ακρόπολη υπάρχει η επιγραφή "Αυτή είναι η Αθήνα, η πρώην πόλη του Θησέα" ενώ στην άλλη πλευρά υπάρχει η επιγραφή "Αυτή είναι η πόλη του Αδριανού και όχι του Θησέα". Η πύλη, ύψους 18 μέτρων, φτιάχτηκε από μάρμαρο από την Πεντέλη και διακοσμήθηκε σύμφωνα με τα Κορινθιακά πρότυπα.

Oι Webcams λειτουργούν σύμφωνα με τον N2472/1997 και τις οδηγίες της
ΑΡΧΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ
MeteoCam Ownership - Copyright
Η Meteocam λειτουργεί σύμφωνα με τον N2472/1997 και τις οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Εχει αποκλειστικό σκοπό και στόχο την ενημέρωση των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή με παράλληλη τουριστική ανάδειξη και προώθηση αυτής της περιοχής. Αναμετάδοση εικόνας/video/ήχου δεν επιτρέπεται χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του ιδιοκτήτη. Επιπλέον εφαρμόζουμε την ισχύουσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών δεδομένων. Ενημερωθείτε εδώ.

Timelaps από χθες το πρωί:

Click here for mp4 format - Iphones/Ipads

Athens Adrianou Gate πρόβλεψη καιρούWeather forecast by meteoguru.com

-