Πύλη Αδριανού ΑθήναΠλησιέστερες Μετεοκάμερες
Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ Travel Agency "Hop in SIGHTSEEING" ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ»

Η αψίδα του Αδριανού χτίστηκε το 131 μ.Χ. από τον Ρωμαίο αυτοκράτορα Αδριανό, ως μέρος του τείχους που χώριζε την παλιά και τη νεα πόλη της Αθήνας. Στην πλευρά της αψίδας προς την Ακρόπολη υπάρχει η επιγραφή "Αυτή είναι η Αθήνα, η πρώην πόλη του Θησέα" ενώ στην άλλη πλευρά υπάρχει η επιγραφή "Αυτή είναι η πόλη του Αδριανού και όχι του Θησέα". Η πύλη, ύψους 18 μέτρων, φτιάχτηκε από μάρμαρο από την Πεντέλη και διακοσμήθηκε σύμφωνα με τα Κορινθιακά πρότυπα.

Oι Webcams λειτουργούν σύμφωνα με τον N2472/1997 και τις οδηγίες της
ΑΡΧΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ
MeteoCam Ownership - Copyright
Oι Meteocams λειτουργούν σύμφωνα με τον N2472/1997 και τις οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Δεν επιτρέπεται η αποθήκευση ή/και αναπαραγωγή εικόνας σε άλλα μέσα χωρίς την σύμφωνη γνώμη του ιδιοκτήτη της κάμερας.

Timelapse από χθες το πρωί:

Athens Adrianou Gate πρόβλεψη καιρού

Local detailed weather forecast - 16 days

Weather forecast by meteoguru.com

Νέα κάμερα στη Ουρανούπολη Χαλκιδικής

H Ουρανούπολη είναι το κατώφλι του Άθω. Είναι ο τελευταίος κοσμικός τόπος στον οποίο φθάνει ο επισκέπτης που σκοπεύει να επισκεφθεί τη μοναστική πολιτεία. Καθημερινά από το μικρό λιμάνι στη σκιά του Πύργου ξεκινούν τα καράβια στα οποία επιβιβάζονται οι προσκυνητές (αφού προηγουμένως εφοδιαστούν από το «γραφείο προσκυνητών» τη σχετική άδεια) για να φθάσουν στο... Περισσότερα..